ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« آذر | بهمن » | |||||
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
- ۲۸ دی ۱۳۹۵ ساعت درج خبر:۸:۲۸
- بدون دیدگاه
Hoppers سریلانکاهایی ها عاشق Hoppers هستند. یک کاس پنکیک که اگر در صبح سرو شود همراه با تخم مرغ است. و اگر در عصر سرو شود همراه با ادویه کاری است. اگر این نان را به همراه سس های کنار آن بخواهید جمعا زیر ۵۰ روپیه باید بپردازید. فرآیند نرم و چسبناک شدن این نان ترد و شیرین قدت دیرینه دارد.
Samosas سمبوسه در سریلانکا به عنوان یک میان وعده بسیار لذیذ سرو می شود. این مثلث خوشبو و خوش طعم با سبزیجات و یا گوشت گاو پر شده و به همراه ادویه جات مصرف می شود. این سمبوسه ها به طرز وافری در سریلانکا یافت می شوند. فقط حواستان باشد کوچکترهای آن بدلیل تردی بیش از اندازه بسیار خوشمزه تر هستند.
Saravita and coconuts نارگیل در کلمبو پادشاه است. این توپ های سبز روشن از روستاها تا کنار جاده ها آماده برای خوردن و آشامیدن به وفور یافت می شوند. ساراویتا هم در کنار نارگیل ها به صورت یک دسر خیابانی به فروش می رسند. این دسر از یک برگ فوفل تشکیل شده که در آن نارگیل خرد شده ریخته شده است. بسیاری از دست فروش ها این دسرها را در حالیکه به گردنشان آویخته اند و یا در چرخ های دستی به مردم عرضه می کنند.
دیدگاه ها