ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« شهریور | آبان » | |||||
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
- ۱۴ مهر ۱۴۰۰ ساعت درج خبر:۱۲:۰۴
- بدون دیدگاه
جوانه ها از دانه هایی که در محیط گرم و مرطوب است ، ایجاد شده و محل مناسبی برای رشد باکتری ها از جمله باکتری سالمونلا، لیستریا و ای.کولی است.
دشتستان بزرگ : این باکتری ممکن است در هر کدام از این محصولات وجود داشته باشد اما وجود آنها در جوانه ها بیشتر است و خطرات بیشتری را ایجاد می کند.
به گزارش دشتستان بزرگ ؛ اگر مقدار کمی از این باکتری ها در این دانه ها وجود داشته باشد، می تواند داخل جوانه به سطح بالایی برسد و وضعیت خطرناکی را در صورت خام خوردن به وجود بیاورد.
حتماً باید جوانه ها را به طور کامل بپزید تا سم غذایی آن ها از بین برود. اگر جوانه ها را خام مصرف کنید و باکتری داخل آن ها وجود داشته باشد، دچار مسمومیت غذایی می شوید، حتی اگر جوانه ها را به اندازه کافی نپخته باشید، باز هم ممکن است واکنش های بدی در بدن تان به وجود بیاید، پس آن ها را به طور کامل بپزید.
شست وشوی دقیق و پخت آن ها باعث می شود که باکتری های مضر از بین برود و خطر بیماری کاهش یابد.سازمان غذا و دارو پیشنهاد میکند که حتما قبل از پختن و خوردن جوانهها آن ها را کاملا بشویید.
منبع: خراسان
دیدگاه ها