ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« آذر | بهمن » | |||||
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
- ۰۹ دی ۱۳۹۵ ساعت درج خبر:۴:۴۸
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ: صدای زنگ را که می شنوند، بی محابا از کلاس بیرون می آیند و جلوی بوفه مدرسه جمع می شوند. یکی آن دیگری را هل می دهد تا زودتر خود را به جلوی صف برساند و خوراکی بخرد. انواع آبمیوه های پاکتی، بیسکویت، چیپس، پاستیل و ساندویچ در بوفه وجود دارد و هر یک از بچه ها را سر ذوق می آورد تا یکی از این خوراکی ها را بخرند. یکی چیپس انتخاب می کند، دیگری ساندویچ کالباس و آن یکی دیگر هم بسته ای پاستیل و آبمیوه می خرد و آن ها را با ولع می خورند. برخی خانواده ها هم به خیال این که هر خوراکی که در بوفه مدرسه عرضه شود، اشکال بهداشتی ندارد، با فرزند خود صحبت نمی کنند تا از این خوراکی ها استفاده نکند. به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از خلیج فارس؛ با آن که بر بهداشتی بودن مواد عرضه شده در بوفه مدارس در سطح گسترده تاکید شده، اما باز مشاهده می شود چندی پس از شروع سال دوباره خوراکی های غیر بهداشتی در فهرست بوفه ها جا می گیرد. با این حال رییس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان بوشهر تاکید دارد امسال نظارت های سختگیرانه ای بر بوفه های مدارس جهت عرضه محصولات مجاز صورت گرفتته است. عبدالمحمد شعرانی البته می گوید: در کنار نظارت های آموزش و پرورش بر بوفه ها، انتظار می رود خانواده ها نیز لقمه های سالم در اختیار کودکان شان گذاشته و بر تغذیه آنها توجه جدی کنند، چرا که موضوع اضافه وزن و کوتاهی قد که ناشی از تغذیه می باشد، در برخی مناطق نگران کننده است. شعرانی افزود: شیوه نامه مواد غذایی مجاز و مفید برای عرضه در بوفه های مدارس از ابتدای سال تحصیلی ارسال شده و با کمک مربیان بهداشت یا در مدارسی که مربی بهداشت نداریم با رابطانی که معاون مدرسه هستند، بر صحت عملکرد بوفه ها نظارت می کنیم. خودمان نیز بازدیدهای موردی از بوفه های مدارس داشته و در این خصوص سختگیرانه عمل می شود. به گفته وی، طرح سفیران سلامت که از میان دانش آموزان هر مدرسه انتخاب می شوند هم از اواسط آذرماه آغاز شده که یکی از وظایف شان نظارت بر اقلام مجاز و غیرمجاز بوفه ها می باشد و براساس پوستری که تهیه و کنار آن نصب شده به وی تذکر می دهند. وی یادآور شد: مردم نیز در صورت مشاهده فروش اقلام غیرمجاز در بوفه های مدارس می توانند مورد را به اداره سلامت آموزش و پرورش استان اطلاع دهند تا برخورد جدی صورت گیرد. شعرانی گفت: سعی داریم با فروش اقلام مجاز به دانش آموزان در بوفه های مدارس، علاوه بر فرهنگ سازی موثر، زمینه تأمین سلامت آن ها هم فراهم شود، در کنار آن در طول سال تحصیلی جشنواره هایی با موضوع غذای سلام با عناوینی مثل شیر و خرما، روز تخم مرغ، صبحانه سالم و… نیز در دستور کار مدارس می باشد. وی با اشاره به اضافه وزن و چاقی در میان دانش آموزان استان، مصرف فست فودها را نگران کننده دانست و افزود: ترویج عدم مصرف مواد غذایی مضر از جمله فست فودها از کودکی باید انجام گیرد و به همین دلیل از مردم خواستاریم این مسئله را جدی بگیرند. این مسئول آموزش و پرورش بوشهر گفت: فروش اقلامی از جمله ساندویچ های دست ساز، فلافل، سوسیس و کالباس، همبر دستی و کیک های لایه ای، شکلات در بوفه های مدارس ممنوع است و در صورت مشاهده برخورد جدی حتی تا مرحله پلمپ بوفه انجام می گیرد. شعرانی افزود: با توجه به اهمیت کاهش وزن و چاقی در بین دانش آموزان استان از والدین نیز خواستاریم در ترویج مصرف غذای سالم با ما همکاری کنند تا زمینه ارتقای سطح سلامت فرزندان آن ها و در نهایت جامعه فراهم شود.
دیدگاه ها