ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« دی | اسفند » | |||||
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
- ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت درج خبر:۷:۰۷
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ به نقل از وب سایت نمناک: دیپ یک پیش غذای خوشمزه است که بیشتر در مهمانی ها یا جشن تولدها استفاده می شود. مواد لازم:
- روغن مایع ۱ لیتر
- آرد ۱ فنجان
- تخم مرغ ۲ عدد
- خرده نان ۱ فنجان
- پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
- اورگانو خشک ۲ ق غ
- ریحان خشک ۲ ق غ
- آویشن خشک ۱ ق س
- پودر سیر ۲ ق چ
- نمک ۱ ق چ
- فلفل نصف ق چ
- خمیر راویولی
مواد لازم برای خمیر راویولی :
- زرده ی تخم مرغ ۴ عدد
- سفیده ی تخم مرغ ۱عدد
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- شیر پاستوریزه ۴ قاشق غذاخوری
- نمک یک سوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه: ۱-برای خمیر زرده و سفیده را همراه با شیر ، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. ( خمیر باید لطیف باشد، ولی به دست نچسبد) حدود ۱۵ دقیقه در زیر پلاستیک استراحت دهید؛ سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت ۲ میلی متر باز کنید.
۲-روغن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
۳-آرد را در یک ظرف و تخم مرغ های هم زده را هم در یک ظرف دیگر قرار دهید.
۴-در ظرف سوم مخلوط خرده نان ، یک چهارم فنجان پنیر پارمسان ، پونه ، ریحان ، آویشن ، پودر سیر ، نمک و فلفل را قرار دهید.
۵-راویولی را در ظرف آرد بگردانید و تکان دهید تا آرد اضافه اش جدا شد سپس داخل تخم مرغ و بعد از آن داخل مخلوط نان بزنید و به سیخ چوبی بکشید. و حدود ۴-۵ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید .
۶-سپس روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغ اضافیشان کشیده شود سپس برای سرو رویشان پنیر پارمسان پاشیده و به همراه سس مارینارا یا پستوی ریحان سرو نمایید.
دیدگاه ها