به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از تک تایمز، تا به امروز از چاپگرهای سه بعدی برای تولید لوازم و وسایل پزشکی مختلفی استفاده شده است، اما این وسایل عمدتاً از مواد جامد و ثابت تشکیل شده اند و به ندرت در تولید آنها از مواد منعطف و دارای قابلیت تغییر شکل استفاده شده است.
زانوبندها و مچ بندهای پزشکی عمدتاً توان تحرک محدودی به بیماران می دهند و استفاده از آنها دشوار و آزاردهنده است. اما در مقابل به بهبود سریع زخم های مفاصل و عضلات کمک می کنند. تولید زانوبندها و مچ بندهای پزشکی منعطف شبکه ای با استفاده از چاپگرهای سه بعدی می تواند به حل این مشکل کمک کرده و استفاده از این ابزار را بر روی بافت های نرم تر بدن تسهیل کند.
در تولید توری های منعطف مذکور از پارچه، پلی اورتان ترموپلاستیک و کلاژن استفاده شده که نوعی پروتئین برای تسهیل اتصال بافتهای مختلف بدن است.
استفاده آزمایشی از این مچ بندها و زانوبندها بر روی بدن تعدادی از افراد زخمی باعث افزایش سرعت بهبود جراحت های آنها شده و تاثیر جانبی مخربی نیز نداشته است. پژوهشگران در حال بررسی امکان استفاده از این اختراع جدید برای افزایش ایمنی و توان فتق انسان هستند.
دیدگاه ها