true

ویژه های خبری

true
    امروز جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳

راه های کاهش مصرف نمک

دشتستان بزرگ بدن انسان برای کمک به حفظ توازن در مایعات بدن نیاز به نمک دارد.

به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از مهر، محققان هشدار می‌دهند مصرف بیش از اندازه نمک موجب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون می‌شود.

طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود ۷۵ درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است.

این سازمان، نکات زیر را برای کاهش مصرف نمک توصیه می‌کند:

– مصرف بیشتر میوه و سبزیجات تازه.

– مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم نظیر سبزیجات پهن برگ و موز. پتاسیم می‌تواند به کاهش تأثیر سدیم بر فشارخون کمک کند.

– استفاده از ادویه به جای نمک در طعم دارکردن غذاها.

– تمایل به مصرف میان وعده‌های بدون نمک.

– خواندن برچسب مواد خوراکی از لحاظ میزان سدیم و مصرف خوراکی‌های با میزان کمتر سدیم.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader