true

ویژه های خبری

true
    امروز جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳
دشتستان بزرگ: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: پایین بودن قیمت تعرفه آب آشامیدنی مشکلات عدیده‌ای در تامین درآمد ایجاد کرده به‌گونه‌ای که مشترکان آب روستایی استان بوشهر یک چهارم قیمت تمام شده آب را پرداخت می‌کنند. https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1395/11/23/139511231605462859981294.jpg

به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از تسنیم؛ مسعود نصوری در همایش درآمد پایدار، وصول مطالبات شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر با بیان اینکه  منابع آب آشامیدنی استان بوشهر به استان‌های همجوار وابسته است اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد آب این استان از استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و فارس تامین می‌شود.

وی با اشاره به  انتقال آب به استان بوشهر با خطوط طولانی و با مشقت خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه ۹۰ درصد آب استان بوشهر از استانهای همجوار تامین می‌شود مراحل تامین و انتقال آب به استان بسیار سخت و پرهزینه است.

نصوری با اشاره به پایین بودن تعرفه آب بهاء در آبفار تاکید کرد: پایین بودن قیمت تعرفه آب آشامیدنی مشکلات عدیده‌ای در تامین درآمد ایجاد کرده به‌گونه‌ای که مشترکان آب روستایی استان بوشهر یک  چهارم  قیمت تمام شده آب پرداخت می‌کنند.

وی با بیان اینکه درآمدهای شرکت آبفار با هزینه‌های همخوانی ندارد افزود: با توجه به هزینه‌های بالای نگهداری از خطوط انتقال و شبکه های توزیع و تاسیسات  که امری هزینه بر است با توجه به پایین بودن تعرفه‌های آب بهاء، درآمدها با هزینه‌ها هماهنگی ندارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستای استان بوشهر از افزایش میزان مصرف آب در روستاهای بوشهر خبر داد و گفت: سرانه استاندارد مصرف آب در روستاهای کشور ۱۵۰ لیتر در روز است این درحالی که است که هر روستایی در استان بوشهر روزانه ۱۸۰ لیتر آب مصرف می‌کند.

نصوری از تولید آب از تاسیسات آب شیرین‌کن در استان بوشهر خبرداد و افزود: با توجه به تامین آب از طریق آب شیرین‌کن‌ها با هزینه بالا تامین می‌شود باید راهکار اساسی در افزایش درآمد ارائه شود.

وی بیان کرد: یکی از راه‌های ایجاد درآمد پایدار در آبفار ایجاد آب شیرین‌کن و فروش تضمینی آن به صنایع به ویژه صنایع موجود در جنوب استان است.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


ajax-loader