به گزارشدشتستان بزرگ به نقل از مهر، یافته های تحقیقاتی نشان می دهد حدود یک مرگ از هر ۷ مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی به دلیل مصرف کم میوه و حدود یک مرگ از هر ۱۲ مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی به دلیل مصرف کم سبزیجات است.
طبق تحقیقات، مصرف کم میوه با مرگ قلبی-عروقی حدود ۱.۸ میلیون نفر در سال ۲۰۱۰ مرتبط بوده و مصرف کم سبزیجات عامل مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی در حدود یک میلیون نفر در همان سال بوده است.
میوه و سبزیجات منبع خوب فیبر، پتاسیم، منیزیم، آنتی اکسیدان ها و فنولیک ها هستند که می توانند موجب کاهش فشارخون و کلسترول شده و سلامت و تنوع باکتری های دستگاه گوارش را بهبود بخشند.
محققان میزان مطلوب میوه مصرفی در روز را ۳۰۰ گرم معادل دو عدد سیب کوچک و میزان مصرف مطلوب سبزیجات را ۴۰۰ گرم معادل حدود سه فنجان هویج خام تعریف می کنند.
محققان در این مطالعه، میانگین مصرف ملی میوه و سبزیجات بیش از ۱۱۰ کشور را در سال ۲۰۱۰ بررسی کردند و آنها را با داده های مربوط به مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی در هر کشور در آن سال مقایسه کردند.
بررسی ها نشان داد مصرف کم میوه منجر به مرگ حدود ۱.۳ میلیون نفر به دلیل سکته و بالغ بر ۵۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری قلبی عروق کرونر شد. همچنین مصرف کم سبزیجات منجر به مرگ حدود ۲۰۰ هزار نفر به دلیل سکته و مرگ بیش از ۸۰۰ هزار نفر به دلیل بیماری قلبی عروق کرونر شده بود.
«ویکتوریا میلر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تافتس آمریکا، در این باره می گوید: «یافته های ما بر افزایش مصرف میوه و سبزیجات در سراسر دنیا به منظور بهبود سلامت قلب تاکید دارد.»
دیدگاه ها