ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« آذر | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
- ۲۶ دی ۱۳۹۵ ساعت درج خبر:۷:۵۶
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ به نقل از وب سایت ایران کوک: زیتون سوخاری ایده ای خلاقانه برای تهیه یک پیش غذای خوشمزه و هیجان انگیز است. در کمتر از نیم ساعت، زیتون ساده را به زیتون سوخاری هایی شکم پر و فوق العاده خوش طعم تبدیل کنید. این زیتون ها برای پذیرایی در مجالس و میهمانی بسیار مناسب هستند.
مواد لازم:
- زیتون بدون هسته ۲۰۰ گرم
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- سیر خرد شده ۱ حبه
- ژامبون خرد شده (اختیاری) ۲ ورق
- جعفری تازه و خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل به میزان دلخواه
- روغن زیتون بکر ۲ قاشق غذاخوری
- آرد ۱/۲ فنجان
- تخم مرغ هم زده ۱ عدد
- خرده نان یا پودر سوخاری ۱/۲ فنجان
طرز تهیه:
۱-پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست پیدا کند.
۲-مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها را با مواد پر کنید. آرد را در یک بشقاب و پودر سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید و پخش کنید. ۳-در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زیتون ها را ابتدا در آرد بغلطانید، بعد در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید. ۴-وقتی روغن داغ شد زیتون ها را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید. زیتون ها را بچرخانید تا همه جای آن طلایی و برشته شود. سپس زیتون های سوخاری را خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود و بعد نوش جان کنید.
دیدگاه ها