ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« آذر | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
- ۰۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت درج خبر:۶:۳۱
- بدون دیدگاه
دشتستان بزرگ: عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: غذاهای سرخ کردنی, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهی نمکسود، سیرابی، پاچه، پنیر کهنه، سوسیس و کالباس کلم، گل کلم، بادمجان، سیب زمینی، گوجه فرنگی، قارچ، عدس, غذاهای تند و شور و ترش در بروز افسردگی و استرس نقش دارند.
به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، فاطمه معینی درباره تغذیه مناسب برای کاهش استرس و افسردگی اظهار داشت: با وجود پیشرفت تکنولوژی و گسترش شهرنشینی که موجب فراهم شدن آسایش بیشتر و راحت شدن زندگی انسان شده اما متأسفانه امروزه شاهد افزایش میزان استرس و افسردگی در جوامع بشری هستیم. به گفته وی عوامل متعددی مانند ورزش، تغذیه و محیط زندگی در کاهش استرس نقش دارد و اهمیت نقش تغذیه در سلامتی،کاهش استرس و افسردگی انکار ناپذیر است. عضو انجمن علمی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: غذاهای مورد استفاده روزانه افراد میتواند موجب افزایش نشاط, سرزندگی و کاهش اضطراب شود و به بیان دیگر غذاها نقش زیادی را در کاهش استرس و افسردگی دارند. معینی تصریح کرد: غذاهایی که موجب بروز افسردگی و استرس میشوند را نباید زیاد مصرف کرد که میتوان به غذاهای سرخ کردنی, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهی نمکسود، سیرابی، پاچه، پنیر کهنه، سوسیس و کالباس اشاره کرد. وی متذکر شد: همچنین کلم، گل کلم، بادمجان، سیب زمینی، گوجه فرنگی، قارچ، عدس، نخود سبز، لوبیا سبز ، باقلا، غذاهای تند و شور و ترش، تره، سیر، پیاز، خردل نیز در بروز افسردگی و استرس نقش دارند. عضو انجمن علمی طب سنتی ایران یادآور شد: تمام غذاها و میوههای ترش و ترشیجات، چای پررنگ، قهوه، نسکافه، کمخوابی و گرسنگی برای افراد دچار استرس و افسردگی بسیار مضر است و باعث تشدید علایم میشود همچنین شام نخوردن و گرسنه خوابیدن در شب نیز بسیار مضر است.
دیدگاه ها